Salud y Belleza en el Centro de Marbella. C/ Jacinto Benavente 17. Tel: 606 741 469 

RussianDeutschFinlandesSvenskaFrançaisEnglish
 
Masaje terapéutico

Tandblekning: allt du behöver veta. Marbeclinic Marbella

Om du vill ha vitare tänder är lösningen tandblekning..

På Marbeclinic Marbella erbjuder vi dig ett bonus med 1, 2 och 3 sessioner tandblekning med LED som du kan dela med vem du vill. Priset för dessa bonus är 50, 80 och 100 euro.

Tandblekning Marbella 


 
Ett friskt vitt leende är det bästa visitkortet. Därför är tandblekning på kliniken den populäraste estetiska behandlingen bland dem som vill ha ett vackert och mycket vitt leende.
 
Väl skötta vita tänder kan endast erhållas på tandkliniken. Försök att bleka tänderna på egen risk hemma rekommenderas inte eftersom de kan orsaka irreversibel skada på dina tänder och tandkött.
 
Det är naturligt att tänderna blir mörkare eller gulare med tiden, åldern förlåter inte och konsumtionen av vissa livsmedel och drycker som kaffe och te färgar tänderna. Av rökning mörknar också tänderna och vissa mediciner kan göra att de blir mer gula.

Kan alla tänder blekas och bli vitare?

Tandblekning rekommenderas om dina tänder är friska, Om du har karies eller tandköttsproblem, måste du lösa dessa innan du bleker tänderna. Kronor, fyllningar, skalfasader och implantat bleks inte i processen eftersom de är tillverkade av material som inte påverkas av behandlingen.
 
Det är också mycket viktigt att komma ihåg att det inte finns några vackra leenden utan bra tandhygien, och att de första dagarna efter behandlingen bör undvika mat och dryck med en mycket stark färg, och att det är möjligt att tänderna ilar något och har mer känslighet under några timmar.

Hur länge håller resultatet av en tandblekning, kommer jag att ha vita tänder för alltid?

Varaktigheten av en tandblekning beror främst på din munhygien, din kost och livsstil. Om du inte röker och sköter din tandhygien korrekt kan resultatet vara för evigt men i vissa fall är det nödvändigt att upprepa behandlingen om tänderna förlorar sin vita färg av någon speciell anledning, eller helt enkelt med tiden.

Boka tid för en tandblekning i Marbella! Ring (+34) 951 388 283 eller besök vår hemsida www.marbeclinic.com och boka tid on-line.

: