Hälsa och Skönhet i Marbella Centrum. C/ Jacinto Benavente 17. Telefon: 951 388 283  

RussianDeutschSvenskaEnglishSpanish

 

Din Tandläkare - Tandklinik i Marbella. Calle Jacinto Benavente 17. Tel: 951 388 283

Tandläkare - Tandläkarklinik i Marbella
Tandläkare - Tandläkarklinik i Marbella. Tandimplantat. Estetisk Medicin. Fotvård. Akut tandvård.
Tandvård - Tandklinik

 

Tandrengöring och gratis röntgen med ditt Marbeclinic-kort: Endast 10€/år.

Fyllningar, Osynlig Tandreglering - Invisalign. Tandimplantat och estetisk tandvårdsbehandling i Marbella

Vårt tandläkarteam i Marbella består av erfarna tandläkare, protetiker och implantologer, parodontologer och tandhygienister, käkkirurger och ortodontister.
Marbeclinic Marbella


Vi är mycket mer än en tandklinik. Vi erbjuder dig ett brett utbud av medicinska specialiteter: estetisk medicin, alternativa terapier, akupunktur, fotvård, fysioterapi - massage .... och mycket mer, med en vänlig och personlig behandling.
Tandläkare Marbella
läs mer
 

Därför Väljer du Marbeclinic: Fördelar

 

Första besöket är GRATIS
Det första besöket på kliniken är alltid gratis, och det är också offerten för dina behandlingar. För din tandhälsa och tandvård erbjuder vi många fördelar, till exempel vårt Marbeclinic-kort. Med kortet får du en tandrengöring, tandundersökning, diagnostik och Röntgen. Allt för bara 10 euro per år. Tveka inte, ring oss och boka en tid.
Patientvänliga Priser
Vi erbjuder tandvård av högsta kvalitet till patientvänliga priser. Att förlora tänder innebär att ditt utseende förändras. Saknade tänder kan även försämra tuggförmågan, göra det svårare att njuta av maten och leda till nya tandproblem och fler förlorade tänder. Tandimplantat har därför blivit ett allt vanligare alternativ för de som behöver ersätta förlorade tänder. De stora fördelarna med tandimplantat är att de, till skillnad från exempelvis löstagbara proteser eller bryggor, fästs i käkbenet.


Tandblekning - Tandrengöring - Estetisk Tandvård - Skalfasader - Tandreglering - Tandimplantat - Estetisk Medicin - Fotvård

Ring (+34) 951 388 283
för att boka tid. Ditt första besök är GRATIS!